Ιδιωτικά Πανεπιστήμια Κύπρου

Πολλές φορές κάποια παιδιά μπορεί να μην είναι έτοιμα ή απλά να μην επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Σε αρκετές περιπτώσεις, θα εισηγηθούμε ποιες επιλογές είναι καλύτερες για το παιδί όσον αφορά τις σπουδές του στην Κύπρο και ποια σπουδή του ταιριάζει καλύτερα και γιατί, καθώς επίσης και σε ποιο Πανεπιστήμιο στην Κύπρο και γιατί. Τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια Κύπρου έχουν αρκετά ψηλό επίπεδο Πανεπιστημιακής μόρφωσης, και προσφέρουν πληθώρα κλάδων τόσο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Στο γραφείο μας θα σας εξηγήσουμε με λεπτομέρεια τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για ολοκλήρωση των σπουδών του. Τι πρέπει να αποφύγει και τί πρέπει να προσέξει από την αρχή μέχρι το τέλος των σπουδών του. Επίσης, γίνεται πλήρες επεξήγηση για το πώς λειτουργούν οι βαθμολογίες, οι επιλογές μαθημάτων, αλλά και το ΤΙ προσφέρει η κάθε σπουδή!

Τηλεφώνησε μας σήμερα και κλείσε ραντεβού για καθοδήγηση και εξασφάλιση θέσης σε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου!

Γιατί να επιλέξω την Κύπρο για τις σπουδές μου;

Για το ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, την πολιτισμική της κουλτούρα, τους ζεστούς ανθρώπους. Επιπλέον, τα μακρά σε διάρκεια Καλοκαίρια και τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου.  Την ασφάλεια, τη φιλικότητα, το απίθανο μεσογειακό φαγητό, αλλά και το λογικό κόστος διατροφής και διαμονής.

Παρόλο που είναι μικρή σε μέγεθος, στον τομέα της εκπαίδευσης και όσον αφορά το επίπεδο Πανεπιστημιακής μόρφωσης, είμαστε σε πολύ ψηλό επίπεδο.
Είμαστε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2004, με ανάπτυξη σε αρκετούς τομείς και με αρκετά καλή οικονομική κατάσταση.
Το νησί σφύζει από ζωή και πολύ τουρισμό, αφού έχει από τα πιο ωραία ξενοδοχεία της Μεσογείου.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το ΤΕΠΑΚ και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι τα μόνα Δημόσια Πανεπιστήμια της χώρας και βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάταξη στον εκπαιδευτικό χάρτη.
Παράλληλα, υπάρχουν και πολύ καλά Ιδιωτικά Πανεπιστήμια/Κολλέγια/Σχολές, που προσφέρουν πληθώρα κλάδων σπουδών τόσο σε Πτυχιακό και Μεταπτυχιακό.