Σπουδές στην Ιταλία

Η Ιταλία είναι μια χώρα με ιστορία και περήφανη για την κουλτούρα, τη γλώσσα και τις αξίες της.

Ρώμη, το υπαίθριο μουσείο, η Αιώνια πόλη…. όπως συχνά αποκαλείται. Όσες φορές και να την επισκευτεί κανείς, θα υπάρχουν καινούρια πράγματα να κάνει. Η ανεπανάληπτη Φλωρεντία που σου κλέβει την καρδιά. Το κόσμημα της Αναγέννησης και η επίσημη αγαπημένη του Michelangelo.

Η πανάρχαια αρχιτεκτονική, τα πανέμορφα κτήρια, τα φώτα, οι Gallery, τα γραφικά δρομάκια της, θα σας μείνουν αξέχαστα.

Η ρομαντική Βενετία, με τα κανάλια και τις γόνδολες, η μεσαιωνική Τοσκάνη, το Μιλάνο ξακουστό για τη μόδα και τους διάσημους οίκους του.

Πιο κάτω σας δίνουμε 5 λόγους για να επιλέξετε σπουδές στην Ιταλία:
  1. Τρόπος ζωής – Ο τρόπος ζωής των Ιταλών έχει αρκετά κοινά με εμάς τους Κύπριους.  Eίμαστε και οι δύο, Μεσογειακοί λαοί γι’αυτό και έχουμε αρκετά κοινά..
  2. Κόστος ζωής – Η ζωή και το κόστος σε μια ιταλική πόλη διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της και με το πού βρίσκεται (βόρεια, νότια). Στις μεγάλες πόλεις, όπως το Μιλάνο, Ρώμη, τα ενοίκια κυμαίνονται από 300 εως και 900 ευρώ αν εισαι στο κέντρο της πόλεως για την ενοικίαση ενος δωματίου με συγκάτοικους. Στις μικρές πόλεις το κόστος πέφτει κατά πολύ και έχεις την δυνατότητα να νοικιάσεις ενα διαμέρισμα μόνος σου με τιμή που να κυμαίνεται απο 250-500 ευρώ.
  3.  Γλώσσα – Τα Ιταλικά είναι μια εύκολη γλώσσα για να την μάθει κανείς. Υπάρχουν αρκετές σχολές εκμάθησης της Ιταλικής γλώσσας οι οποίες σου δίνουν την δυνατότητα να μάθεις την γλώσσα εντός μερικών μηνών μέσα από Online μαθήματα από Ιταλούς καθηγητές
  4. Αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια – Τα Ιταλικά Πανεπιστήμια είναι υψηλού επιπέδου και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα
  5. Πανέμορφη χώρα –  Η Ιταλία είναι γεμάτη αξιοθέατα και ενδιαφέροντα πράγματα. Η Ιταλία είναι μια χώρα, μαγευτική, ιδιαίτερη που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές στην Ιτάλια, επικοινώνηστε μαζί μας.