ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!

ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!

ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!

Slider

Eπαγγελματίες

Σύμβουλοι

Σπουδών

Ως επαγγελματίες Σύμβουλοι Σπουδών, θα σας βοηθήσουμε να απαντήσετε τα ερωτήματα αυτά, αλλά το πιο σημαντικό θα σας καθοδηγήσουμε μέσα από όλη τη διαδικασία εισδοχής, για να εξασφαλίσετε θέση στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σας!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ

Στάδιο 1

Συμβουλευτικό Ραντεβού / Επιλογή Σπουδής

Στάδιο 2

Επιλογή σωστών Πανεπιστημίων

Στάδιο 3

Διεκπεραίωση αιτήσεων/εισδοχή στο Πανεπιστήμιο

Στάδιο 4

Καθοδήγηση για τα Οικονομικά θέματα

Στάδιο 5

Διαμονή

Στάδιο 6

Περαιτέρω βοήθεια

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ

“Ευχαριστώ πολύ το γραφείο Study Abroad για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διαδικασία των αιτήσεων σε πανεπιστήμια. Ήταν πάντα εκεί για να με στηρίξουν, να με καθοδηγήσουν, να με συμβουλεύσουν και για να μου λύσουν κάθε μου απορία. Η ανταπόκριση τους ήταν άμεση σε κάθε στάδιο και ελάχιστα ήταν τα πράγματα που μου ζητήθηκαν να κάνω. ”

Άντρεα Τογκίδου

Φοιτήτρια

“Ευχαριστώ πολύ το γραφείο Study Abroad για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διαδικασία των αιτήσεων σε πανεπιστήμια. Ήταν πάντα εκεί για να με στηρίξουν, να με καθοδηγήσουν, να με συμβουλεύσουν και για να μου λύσουν κάθε μου απορία. Η ανταπόκριση τους ήταν άμεση σε κάθε στάδιο και ελάχιστα ήταν τα πράγματα που μου ζητήθηκαν να κάνω. ”

Άντρεα Τογκίδου

Φοιτήτρια

“Η εμπειρία μου με το Study Abroad ήταν εξαιρετική και εκτιμώ πολύ την συμπαράσταση, την καθοδήγηση και την βοήθεια τους. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες ”

Στέφανος Κασουλίδης

Φοιτητής

“Ευχαριστούμε το γραφείο Study Abroad, τις κοπέλες Γεωργία και Νάταλη, για την πολύτιμη βοήθειά τους και εξυπηρέτηση ως προς την εγγραφή του γιου μου σε Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Για μας που ήταν κάτι πρωτόγνωρο μας καθοδήγησαν και με υπομονή μας εξήγησαν όλα όσα έπρεπε να ξέρουμε και τι έπρεπε να πράξουμε για να είναι επιτυχής η εγγραφή. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι δυναμικά!”

Φοίβη Κωνσταντίνου

Μητέρα

θεσ να μαθεισ περισσοτερα;

Τα νεα μας

Σπουδές στην Κύπρο – Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Σπουδές στην Κύπρο - Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις Αποφάσισε ΤΙ να σπουδάσεις Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές που έχεις, από τα Πανεπιστήμια της Κύπρου, Ιδιωτικά ή Κρατικά για τις σπουδές σου και γιατί; Πώς μπορείς να μειώσεις το κόστος των σπουδών σου; Τι άλλες...

read more

Αιτήσεις για Ολλανδία – Σημαντικές ερωτήσεις για το personal statement

Αιτήσεις για Ολλανδία! Ερωτήσεις (από κάποια πανεπιστήμια), που συχνά καλείται ο μαθητής ν’ απαντήσει σαν μέρος των διαδικασιών των αιτήσεων. Αρκετοί γνωρίζουν πως για να γίνει μια αίτηση στο Πανεπιστήμιο υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Ένα πολύ...

read more

COOPAthons give chance to students to win big prizes

COOPAthons British Council Cyprus, in collaboration with CARDET and YOUTHShare invites you to take part in the COOPAthons, hackathon-style competitions where people work in teams to develop exciting social business ideas, with a thematic focus on the UN Sustainable...

read more