Κύπρος

Λίγα λόγια ..

Παρόλο που είναι μικρή σε μέγεθος, στον τομέα της εκπαίδευσης και όσον αφορά το επίπεδο Πανεπιστημιακής μόρφωσης, είμαστε σε πολύ ψηλό επίπεδο με Παγκόσμια Διεθνή Αναγνώριση.
Είμαστε κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2004, με ανάπτυξη σε αρκετούς τομείς και με αρκετά καλή οικονομική κατάσταση.
Το νησί σφύζει από ζωή και πολύ τουρισμό, αφού έχει από τα πιο ωραία ξενοδοχεία της Μεσογείου.

Γιατί να επιλέξω την Κύπρο για τις σπουδές μου;

Για το ψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, την πολιτισμική της κουλτούρα, τους ζεστούς ανθρώπους, τα υπέροχα τοπία, τα μακρά σε διάρκεια Καλοκαίρια και τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου.  Την ασφάλεια, τη φιλικότητα, το απίθανο μεσογειακό φαγητό, αλλά και το λογικό κόστος διατροφής και διαμονής.

Η ζωή

Χαρακτηρίζεται κυρίως από την ασφάλεια, τις επιλογές να επισκεφτείς σε λιγότερο από 1 μόνο ώρα και βουνό και θάλασσα, καθώς επίσης και το ωραίο κλίμα. Τη λογική σε κόστος ζωής, αλλά και την εύκολη πρόσβαση σε πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και των χωρών της Ευρώπης.

Tα Πανεπιστήμια

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το ΤΕΠΑΚ και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι τα μόνα Δημόσια Πανεπιστήμια της χώρας και βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάταξη στον εκπαιδευτικό χάρτη.
Παράλληλα, υπάρχουν και πολύ καλά Ιδιωτικά Πανεπιστήμια/Κολλέγια/Σχολές, που προσφέρουν πληθώρα κλάδων σπουδών τόσο σε Πτυχιακό, Μεταπτυχιακό αλλά και Επαγγελματικής κατάρτισης τίτλους και είναι στελεχωμένα από αξιόλογους και έμπειρους εκπαιδευτικούς.

Οι Σύμβουλοι Σπουδών στο γραφείο Study Abroad, έχουν πολύχρονη εμπειρία στη σωστή καθοδήγηση μελλοντικών φοιτητών, οι οποίοι επιθυμούν να σπουδάσουν σε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Κύπρο.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει, πολλά έτη εμπειρίας στον τομέα του ακαδημαικού προσανατολισμού σύμφωνα με τον κλάδο που επιθυμεί να σπουδάσει το κάθε παιδί, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει κάποιο παιδί, για τις μελλοντικές σπουδές του σε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να εξηγήσουμε ποιες ακριβώς επιλογές έχει το παιδί και πώς να επιλέξει το σωστό κλάδο σπουδών.

Επομένως, θα αρχίσουμε με το να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στο ΤΙ να σπουδάσετε.

Μετά και αφού πλέον ξέρουμε το ΤΙ θα σπουδάσουμε, θα σας καθοδηγήσουμε να αποφασίσετε στο ΠΟΥ να σπουδάσετε, σε ποιο πανεπιστήμιο.

Θα εξηγήσουμε τις διαφορές που έχουν οι κλάδοι μεταξύ τους, καθώς επίσης και τα μαθήματα που θα καλύψετε σε κάθε σπουδή, ήτε είναι Πτυχίο ή Μεταπτυχιακό.

Τι θα μάθεις σε αυτή τη σπουδή, τι νομίζεις θα σου αρέσει περισσότερο αν αποφασίσεις να σπουδάσεις αυτόν το κλάδο, πού θα βρεις δουλειά μετά που θ΄αποφοιτήσεις, τι άλλο μπορείς να κάνεις για να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου και να ενισχύσεις το βιογραφικό σου, έτσι ώστε να βρεις εύκολα μια καλή δουλειά.

Επίσης, μπορούμε να εξηγήσουμε το εκπαιδευτικό σύστημα, βαθμολογίες, εξετάσεις, τετράμηνα, τι είναι το σύστημα ECTS, πώς να επιλέξεις τα σωστά μαθήματα, τι να αποφύγεις και τι πρέπει να γνωρίζεις προτού προχωρήσεις με εγγραφή.

Μερικά από τα πανεπιστήμια για τα οποία καθοδηγούμε φοιτητές για περισσότερο από 20 χρόνια τώρα, αναφέρονται πιο κάτω

UNIC

 

UNIC – St George’s Medicine   

 

 

EUROPEAN UNIVERSITY

 

 

 

FREDERICK UNIVERSITY

 

 

UCLAN

 

 

CIM

 

 

CIIM

πως θα σας βοηθήσουμε

Οι Σύμβουλοι Σπουδών στο γραφείο Study Abroad, μπορούν να:

  • Να εξηγήσουν πιο θα είναι το περισσότερο κατάλληλο Πανεπιστήμιο (Ιδιωτικό ή Δημόσιο) σύμφωνα με τις προτιμήσεις, αλλά και επιτυχία σας στις εξετάσεις
  • Αναλάβουν την εγγραφή, αποδοχή, επεξήγηση προγράμματος μαθημάτων και επιλογές μαθημάτων
  • Εντοπίσουν σε ποια αναγνωρισμένα πανεπιστήμια προσφέρεται η σπουδή σας
  • Να σας ενημερώσουν για τα κριτήρια εισδοχής του κάθε Πανεπιστημίου
  • Να υποβληθούν οι αιτήσεις και όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, εγκαίρως!
  • Να σας ενημερώσουν εκ των προτέρων, για οποιεσδήποτε εξετάσεις, portfolio, που θα ζητηθούν από τα Πανεπιστήμια, όπως και την ετοιμασία του Βιογραφικού σας (CV)
  • Να σας ενημερώσουν πλήρως για το κόστος των διδάκτρων, της διαμονής, της διατροφής (ειδικότερα αν είστε από άλλη πόλη χώρα)
  • Εισηγούμαστε τα καλύτερα για εσάς σε ακαδημαϊκό επίπεδο Πανεπιστήμια
Διεκπεραίωση αιτήσεων

Αναλαμβάνουμε εγγραφές φοιτητών στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ή άλλες σχολές, στην Κύπρο

Οικονομικά θέματα

Σας ενημερώνουμε για το κόστος διαμονής και διατροφής, αν είστε από άλλη πόλη, ή από Ελλάδα, ή από άλλη χώρα

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d834960.2135733283!2d32.86478034148741!3d35.167509505358005!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x14de1767ca494d55%3A0x324c3c807fc4146e!2sCyprus!5e0!3m2!1sen!2s!4v1543221667948" width="1920" height="600" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

θεσ να μαθεισ περισσοτερα;