Τι είναι το January Intake;

Τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. συνήθως αρχίζουν την ακαδημαική τους χρονιά, τον Σεπτέμβριο κάθε νέου χρόνου.  Εδώ και χρόνια όμως δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά που είτε κάνουν GAP year, είτε θέλουν να αρχίσουν το Μεταπτυχιακό τους (Master) τον Ιανουάριο, να μπορούν να αρχίσουν τις σπουδές τους τον Ιανουάριο (January Intake).

Το January Intake αποτελεί, βασικά, μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασιλείο να κάνουν αίτηση ακόμη και ΤΩΡΑ, σε πανεπιστήμια που τους ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους τον Ιανουάριο του 2021 και μάλιστα χωρίς καν να χρειαστεί να ταξιδέψουν.  Τα μαθήματα μπορούν να αρχίσουν με τη ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ μέθοδο (λόγω Κορωνοιού), χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν μια ολόκληρη ακαδημαϊκή χρονιά.  Δύνανται βεβαίως τα παιδιά να μεταβούν αργότερα στο πανεπιστήμιο, που θα είναι καλύτερα τα πράγματα μετά και τον εμβολιασμό.

Τα ευχάριστα νέα είναι πως το January Intake είναι διαθέσιμο τόσο για σπουδές Master όσο και για Bachelor!

Αν σε ενδιαφέρει και θέλεις να ξεκινήσεις τις σπουδές σου, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις διαμονή αλλά ούτε και διατροφή, αφού θα αρχίσεις διαδικτυακά, τότε επικοινώνησε μαζί μας άμεσα, επείδή απαιτεί οργάνωση, καθώς υπάρχουν αρκετές διαδικασίες που πρέπει να διεκπαιρεωθούν πρωτού αρχίσει η διαδικασία της αίτησης και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Μπορώ να εξασφαλίσω το Φοιτητικό Δάνειο για το January Intake;

Όπως έχει γίνει γνωστό μετά την απόφαση Brexit, το Φοιτητικό Δάνειο θα σταματήσει να παρέχεται στους Ευρωπαίους φοιτητές. Ωστόσο, οι μαθητές που θα επιλέξουν να αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2021, θα είναι οι τελευταίοι που θα μπορούν να εξασφαλίσουν το Φοιτητικό Δάνειο που θα καλύπτει τα διδακτρά καθ’όλη την διάρκεια των σπουδών τους.

Ποια εκπαιδευτικά προγράμματα είναι διαθέσιμα για January Intake;

Δυστυχώς, δεν είναι όλα τα προγράμματα διαθέσιμα για January Intake, αλλά υπάρχει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων Bachelor ή Master στα οποία μπορείς να κάνεις αίτηση, όπως:

  • Management
  • Engineering
  • Economics
  • Tourism
  • Psychology
  • Sciences
  • Art & Design

Για να τσεκάρεις αν το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει έχει January Intake, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.