Συστασεισ

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο Study Abroad και το προσωπικό του για την βοήθεια που μου πρόσφερε για την διαδικασία εισδοχής σε αγγλικό πανεπιστήμιο καθώς και στη διαδικασία αίτησης στέγασης!»

Σόνια Αντρέου

φοιτήτρια

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο Study Abroad, και συγκεκριμένα τις κοπέλες Γεωργία και Έφη, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Η εξυπηρέτηση που είχαμε, από το στάδιο των αιτήσεων μέχρι και την τελική επιλογή του Πανεπιστημίου ήταν άψογη. Κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν, τις αντιμετώπισαν άμεσα και τώρα ετοιμαζόμαστε για το Πανεπιστήμιο του Surrey.

Εύχομαι πάντα επιτυχίες !!!!”

Ελίζα Σωκράτους

Μητέρα

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γραφείο Study Abroad για όλη την βοήθεια και καθοδήγηση. Η Γεωργία και η Έφη είναι επαγγελματίες, οι οποίες έκαναν την όλη διαδικάσια εισδοχής στο Πανεπιστήμιο εύκολη, καθώς ήταν ελάχιστα αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε εμείς. Είναι πάντα πρόθυμες να απαντήσουν σε όποιαδήποτε ερώτηση προκύψει και να βρούνε την καλύτερη λύση. Προτίνω ανεπιφύλακτα το γραφείο Study Abroad σε όποιοδήποτε ψάχνει επαγγελματική βοήθεια για τις αιτήσεις στα Πανεπιστήμια.»

Anna Rakipova

Μητέρα

“Ευχαριστούμε το γραφείο Study Abroad, τις κοπέλες Γεωργία και Νάταλη, για την πολύτιμη βοήθειά τους και εξυπηρέτηση ως προς την εγγραφή του γιου μου σε Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Για μας που ήταν κάτι πρωτόγνωρο μας καθοδήγησαν και με υπομονή μας εξήγησαν όλα όσα έπρεπε να ξέρουμε και τι έπρεπε να πράξουμε για να είναι επιτυχής η εγγραφή. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι δυναμικά!”

Φοίβη Κωνσταντίνου

Μητέρα

“Ευχαριστώ πολύ το γραφείο Study Abroad για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διαδικασία των αιτήσεων σε πανεπιστήμια. Ήταν πάντα εκεί για να με στηρίξουν, να με καθοδηγήσουν, να με συμβουλεύσουν και για να μου λύσουν κάθε μου απορία. Η ανταπόκριση τους ήταν άμεση σε κάθε στάδιο και ελάχιστα ήταν τα πράγματα που μου ζητήθηκαν να κάνω. ”

Άντρεα Τογκίδου

Φοιτήτρια

“Διάλεξα το γραφείο, Study Abroad, επειδή κατάλαβα ότι θα με βοηθήσουν στα πάντα και ότι θα με καθοδηγήσουν σωστά από την αρχή μέχρι το τέλος, να σπουδάσω εκεί που θέλω. Είχα δίκαιο. Σε βαθμό φιλικό, ακόμα είμαστε σε επικοινωνία και έχουμε αναπτύξει μια άρτια σχέση που δεν περιορίζεται μόνο στις σπουδές, καθώς η φιλικότητα και τρόπος προσέγγισης του γραφείου είναι να σου λένε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Το προσωπικό  του γραφείου, έχει αντοχή στην πίεση, κατανοεί καταστάσεις, και βοηθά τους φοιτητές στην σημαντική για τη ζωή τους Ακαδημαϊκή τους πορεία, σωστά και αντικειμενικά. Σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια της Αγγλίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Αμερικής και Καναδά κάνουν το όνειρο κάθε φοιτητή πραγματικότητα. Σπουδάζεις με Study Abroad, σπουδάζεις με σιγουριά! ”

Νικόλας Λοίζου

Φοιτητής

“Στην αρχή ένιωθα χαμένη αφού δεν μπορούσα να γνωρίζω τα βασικά τουλάχιστον για να μπορέσω να βοηθήσω τα παιδιά μου, για τις επιλογές τους και για όλα όσα έπρεπε τα ίδια τα παιδιά μου να γνωρίζουν για να μπορέσουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Όλα αυτά ξεπεράστηκαν από τις πρώτες μας επισκέψεις στα γραφεία της συμβούλου μας κας Γεωργίας Μαρτά «Study Abroad Education Counsellors Ltd», η οποία μας βοήθησε και συνεχίζει ακόμα και μέχρι σήμερα να βρίσκεται δίπλα μας, με τη σοβαρότητα και την ευγένεια της, να επιλύει κάθε μας απορία η πρόβλημα. Πιστεύω και εγώ και τα παιδιά μου ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή και για την σύμβουλο μας, αλλά και για τα Πανεπιστήμια που διάλεξαν τα παιδιά μου.”

Μαίρη Παλαντζή

Μητέρα

” Σε όλους του γονείς που ψάχνουν ένα γραφείο που να είναι επαγγελματίες και που πραγματικά να ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών μας, συστήνω το γραφείο Σύμβουλοι Σπουδών, Study Abroad. Παρόλο που έχουν περάσει 2 χρόνια που τα παιδιά μου είναι πλέον πανεπιστήμιο, χαίρομαι που εμπιστεύτηκα το γραφείο Study Abroad, γιατί μέχρι σήμερα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν για οτιδήποτε χρειαστώ.”

Δέσποινα Καδή

Μητέρα

“Ότι και να πω για το γραφείο σας θα είναι λίγο. Πρόθυμες τόσο εσύ όσο και η Νάταλυ να μας εξυπηρετήσετε και να μας βοηθήσετε σε ότι χρειαστήκαμε για τον Αντρέα μου με τόσες δυσκολίες που συναντήσαμε. Στα τόσα προβλήματα, δυσκολίες, απογοητεύσεις στο τέλος με τη δική σου επιμονή καταφέραμε τα καλύτερα, την υποτροφία για όλα τα χρόνια που σίγουρα χωρίς εσένα δεν θα ήταν εφυκτό. Σας ευχαριστούμε πολύ γιατί το πιο συμαντικό για εμάς τους γονείς είναι να βλέπουμε το δικό μας παιδί χαρούμενο και ευτυχισμένο στο φοιτητικό του χώρο.”

Eλένη Αντρέου

Μητέρα

” Σε όλους του γονείς που ψάχνουν ένα γραφείο που να είναι επαγγελματίες και που πραγματικά να ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών μας, συστήνω το γραφείο Σύμβουλοι Σπουδών, Study Abroad. Παρόλο που έχουν περάσει 2 χρόνια που τα παιδιά μου είναι πλέον πανεπιστήμιο, χαίρομαι που εμπιστεύτηκα το γραφείο Study Abroad, γιατί μέχρι σήμερα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν για οτιδήποτε χρειαστώ.”

Άντρη Μενελάου

Μητέρα

“Στο σταυροδρόμι των δύσκολων αποφάσεων για το μέλλον των σπουδών του παιδιού μου, καταλυτική ήταν η βοήθεια της ομάδας του Study Abroad Education Counsellors που με την γνώση και την εμπειρία της μας βοήθησαν στην σωστή επιλογή των σπουδών. Σας ευχαριστούμε ”

Μιχάλης Χαννατζίας

Πατέρας

” Η εμπειρία μου με το Study Abroad ήταν εξαιρετική και εκτιμώ πολύ την συμπαράσταση, την καθοδήγηση και την βοήθεια τους. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες ”

Στέφανος Κασουλίδης

Φοιτητής

” Από τη συνεργασία που είχαμε με τη Γεωργία και τη Νάταλυ (Εξωτερική Εκπαίδευση Counselors Ltd), μπορούμε να περιγράψουμε την εμπειρία ως εξής:
Η γνώση, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια τους τους δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουν ομαλά κάθε πιθανό στόχο, ενημερώνοντας πάντα τον μαθητή και τους γονείς για την κατάσταση. Κάνουν την αδύνατη αποστολή … δυνατή! ”

Νάντια Θεμιστοκλέους

Μητέρα

“Όλη η εμπειρία που είχαμε με το γραφείο σας μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετική. Εκτός από την φιλική προσέγγιση και την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση νοιώσαμε ότι είχαμε να διαχειριστούμε το θέμα των σπουδών του παιδιού μας με την συμπαράσταση από ξεχωριστούς επαγγελματίες που εκτός από πολύ καλοί γνώστες του αντικειμένου τους, μας προσέφεραν εμπεριστατωμένες συμβουλές και ουσιαστική βοήθεια.  Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο και τις δραστηριότητες του γραφείου σας.   Επίσης, τόσο σε εσάς όσο και στην Ναταλία, ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία ”

Στάθης – Μόνικα Παπαδημητρίου

Γονείς

“Το Study abroad και οι ανθρώποι του μας έχουν βοηθήσει σε μία κρίσιμη καμπή της ζωής της κόρης μας για μια σωστή απόφαση για την νέα αρχή της. Οι γνώσεις και η καθοδήγηση τους για τις διάφορες επιλογές σπουδών που υπάρχουν, την βοήθησαν πιστεύω να κατασταλάξει στις αποφάσεις της, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Μετέπειπα, τα όλα διαδικαστικά που συνήθως φαντάζουν βουνό, με την δική τους πάντοτε βοήθεια, διεκπεραιώθηκαν εύκολα και γρήγορα. Σας ευχαριστούμε ”

Ελένη Κλείτου Παναγίδη

Μητέρα

“Σας ευχαριστούμε Γεωργία και Νάταλυ για την καταπληκτική δουλειά σας με την εφαρμογή UCAS της κόρης μου και για την καθοδήγησή μας μέσα από αυτή την περίπλοκη διαδικασία με επαγγελματισμό και πάθος. Η εμπειρία και η αφοσίωσή σας στην εργασία σας είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Δεν θα μπορούσαμε να το κάναμε χωρίς εσάς!”

Νατάσα Επαμεινώντα

Μητέρα